torsdag 20 augusti 2009

Fetmans fiender

Fetmans fiender i Anneberg har fått den ensamma rostiga bulten utbytt mot tre nya bultar och ett riktigt ankare. En kort men trevlig led.

Anneberg kommer förövrigt att få ett antal nya ankare under hösten.

7 kommentarer:

Fredrik S sa...

Strålande. Kanske ni även kan utröna om leden Knutby går rakt upp i mossan eller slutar i samma ankare som Pilgrim?

Thomas sa...

Då tror vi måste kalla in Robin eller Kjell. Varken jag eller Pelle har kommit så långt på Knutby att vi sett någon mossa. ;)

Magnus N sa...

Vi var ett gäng som körde lite på Anneberg föra helgen. Vi passade även på att drar åt några muttrar samt byta ut hängare 5 och 6 på leden, Ge kärleken en chans.

Thomas sa...

Lysande Magnus!

karbin-Andreas sa...

Bra inlägg om Knutby, Fredrik S. Har ett svagt minne av total skräck när jag för flera år sedan hängde på Knutby och traverserade bort till Pilgrims ankare med ett presumtivt pendelfall.

Minns inte exakt hur klippan ser ut, men vore det inte lämpligt att sätta en bult till ovanför kanten och sedan göra ett eget ankare åt Knutby?

Fredrik S sa...

Alltså det är inga större problem att gå till Pilgrims ankare egentligen.... förutom att det var på movet ditåt jag föll. För mig är det mer en fråga om hur leden egentligen går. Såg inga andra bultar rakt upp (i mossan) så därför antog jag att den skulle sluta i Pilgrims ankare.

karbin-Andreas sa...

OK, jag fattar vad du menar Fredrik. Mitt sviktande minne förstärker ibland dramatiken...