onsdag 19 mars 2008

Futtig diskussion

Hmmm, kan det vara så här få viljor i stockholmsklättringen?
Hur många når vi i vårt arbete? Fråga gärna runt om folk känner till bloggen, inte för att vi är intresserade av besök men det är helt meningslöst att försöka kommunicera om det inte når ut...

7 kommentarer:

Putte sa...

En blogg är väl kanske inte ett riktigt korrekt "forum" eftersom det framförallt är en envägskommunikation. Jag tycker det är ett toppen att klubbarna nu jobbar ihop och att det finns en informationkanal för bultning. Men en BLOG kommer aldrig blir ett forum, då får ni nog regga upp ett forum nånstans.

Thomas sa...

Den enda skillnaden mellan ett forum och denna blogg är att inte alla kan lägga upp egna ämnen. Men hör gärna av er om det är något ämne som vi bör diskutera så fixar vi det. Alternativt så kan ni själva starta en tråd på Bloxc eller Utsidan så kommer vi ta upp ämnet här om vi anser det relevant.

Gustav sa...

Problemet med diskussioner på bloxc, utsidan, sweclimb eller 8a etc etc är ju att dessa diskussioner förmodligen kommer domineras av de personer som är "hemma" just på det forumet, oavsett om de på något sätt är represenatativa för de klättrare som berörs.

Vet inte om den här bloggen på något sätt är bättre, men fortsätt för all del med den så vi andra har någon chans att se vad ni håller på med. Att bloggen är med på sverigeförarens förstasida är ju en bra start...

Anonym sa...

(de flesta) Stockholmsklättrarna är lata och bortskämda. De drivna klättrarna verkar finnas ute i glesbyggden.

Putte sa...

Sen är det ju tyvärr som vanligt, de flesta klättrare vill klättra och inte lägga tid på underhållet (Everyone wants to party, no one wants to do the tidy up...) - Gammalt djungelordspråk.

Jag håller med Gustav, Blogen är bra. Framförallt för att se ATT det händer något.

Anonym sa...

"(de flesta) Stockholmsklättrarna är lata och bortskämda. De drivna klättrarna verkar finnas ute i glesbyggden.)

???
Sedan förra Stockholmsföraren 1996har det tillkommit minst 800-turer i Stockholm. Många av lederna är förvisso gjorda av endast en handfull personer men jag skulle vilja se den glesbyggd som överhuvudtaget har 800 leder totalt!
Till detta bör tilläggas att det finns ett väldigt begränsat antal "nya" klippor att utveckla leder på.

Det finns många latmaskar överallt men varför detta glesbygd/huvudstadssnack? Våldsamt ointelligent.

kjell borrdell sa...

Lägg gärna färgstarka kommentarer om ni kan stå för dom personligen men dom betyder inte ens luft om ni fortsätter vara anonyma.