måndag 17 oktober 2011

Gåseborg - lite mer

Vi har pysslat klart på ravinväggen för den här gången.
  • Tonys led (6c) har nu fått ett par karbiner i ankaret.
  • Vickevire (6a enligt föraren, 6b enligt BK) är borstad och försedd med efterläntade hängare samt en extra bult och är nu klätterbar.
  • Till vänster om Vickevire finns nu en ny led, Innan Montserrat (4c). Den har fyra bultar och delar ankare med Vickevire
Om det är andra leder eller områden på Gåseborg ni tycker borde fixas, rostiga bultar, för få bultar, skraltiga ankare osv, mejla gärna in det till oss.

4 kommentarer:

Jon sa...

Bra jobbat! Jag ska se till att njuta av ert arbete vid nästa besök.
Angående Gåseborg och din senare fråga, så har jag hört att bultarna på helikoptern kräks och lederna där omkring lämnar en del i övrigt att önska. Både vad gäller skick, frekvens och placering.
Jag har dock inte inspekterat själv så jag har inte verifierat påståendet, men om ni ändå har vägarna förbi där ute så kan ni ju kolla in dem.

Anonym sa...

Tack för tips och ryggdunk, Jon. Det klättras sällan på Djävulsväggen och Gula Väggen jämfört med Ravinen, så dessa väggar ligger inte överst på priolistan. Fast det kanske just beror på dåliga bultar... Vi tar en titt nästa gång vi har vägarna förbi.

/Andreas H

Anonym sa...

Har bättrat på kartan lite med namn på väggarna, intresserade kan kolla att det blev rätt, samt ändra själv om det behövs.

http://www.openstreetmap.org/?lat=59.40162&lon=17.762494&zoom=18

Thomas sa...

Lägg upp länken på Sverigeföraren istället, där gör den mer nytta.